Basisbank lån

Basisbank kviklån

Fordelen ved Basisbank er, at du her kan tage et forbrugslån, også kaldet kviklån, uden at skulle stille sikkerhed for det. Det betyder, at uanset om du ønsker et lån til en rejse, et nyt køkken eller udskiftning af bilen, så er der ikke nogen bankmand, der udspørger dig om, hvad du skal låne til. I en traditionel bank kan du risikere at skulle stille til møde i banken for at overbevise en bankrådgiver om, at du død og pine har brug for et lån for at klare den frem til næste lønningsdag. Og det kan så tage flere dage, inden banken har vurderet, om du kan få den rette kreditvurdering til at kunne optage et lån. Hos Basisbank går du blot ind på deres hjemmeside og udfylder det, du bliver bedt om. I forbindelse med ansøgningen skal du blot oplyse dit cpr-nummer, dit kontonummer og dit NemID, så er pengene på kontoen næsten hurtigere, end du kan nå at lave kaffe. Igennem årene er der blevet advaret mod de forbrugslån, som Basisbank og andre lånudbydere har i deres butik. Dette har ført til nogle regelændringer, så du i dag er bedre beskyttet, når du taget et sådant lån. Blandt andet blev der i 2017 indført nye regler, der betyder, at du kan fortryde et lån op til 48 timer efter, at du har ansøgt om det. Reglerne blev også strammet således, at lånudbyderne nu skal sikre sig, at du rent faktisk kan betale det tilbage, som du låner. I gamle dage kunne udbyderne nøjes med blot at spørge til din alder, køn og bopæl. Men efter reglerne på området blev strammet, er udbyderne nu også nødt til at tjekke dine økonomiske forhold ved for eksempel at se årsopgørelser og lønsedler, før de udbetaler dig penge. Dette er din garanti for, at du trygt og godt kan tage et forbrugslån hos Basisbank uden at komme i økonomisk uføre.

basisbank

Komplet liste over Basisbanks låneforetagender

  • Lånlet ApS LånLet er låneformidler for Basisbank, og tilbyder lån fra 7.000 kr. og op til 75.000 kr.
  • Nupp.dk Nupp.dk er også låneformidler for Basisbank, og tilbyder dig at låne op til 6.000 kr. rentefrit i 60 dage.
  • Alfalån Alfalån samarbejder med Basisbank, og tilbyder dig et lån på op til 75.000 kr. Du kan ifølge bankens hjemmeside blive godkendt til at låne på 30 sekunder, og det kræver kun fem minutter at udfylde den ansøgning, der skal til.
  • Hotlån Hotlån udbyder finansiering i samarbejde med Basisbank. Du kan her låne op til 75.000 kr., og du får svar på din ansøgning indenfor 30 sekunder.
  • Extra Cash Extra Cash tilbyder lån efter Basisbanks almindelige forretningsbestemmelser for privatkunder. Extra Cash reklamerer med, at du kan låne op til 75.000 på dit glatte ansigt.

Basisbank - Landets første internet-bank

Da internettet dukkede op sidst i 1990’erne førte det helt naturligt også til ændringer i banksektoren. Da folk nu var forbundet til hele verden via deres computer, var fysiske bankfilialer pludselig ikke længere så nødvendige. De første der greb de nye muligheder var Basisbank, der blev etableret i år 2000 som Danmarks første internet-bank. Med attraktive ind- og udlånsrenter bød Basisbank de første kunder velkommen over nettet. Og en succes har Basisbank helt sikkert været. Siden starten har banken nemlig vokset sig så stor, at den i 2017 lånte omkring 1,5 milliarder kr. ud alene til forbrugslån. De attraktive lån har banken kunnet tilbyde, da den ikke blev etableret med et omkostningstungt filialnet. Derudover har banken allerede fra starten haft en lille administration og et begrænset produktudvalg. Det har betydet, at dyre bankrådgivere er sparet væk og andre former for service som eksempelvis køb af valuta, kan Basisbank heller ikke tilbyde. I de første år kunne du højest låne om til 100.000 kr. Dette er dog ændret, så du i dag kan få hjælp fra Basisbank med et lån på op til 500.000 kr. Banken har også udvidet kraftigt i de produkter, den har på hylderne. Til at starte med var der kun få typer lån til privatkunder. I dag kan du i Basisbank finde alt lige fra forbrugslån og kassekreditter til gratis dankort og pensionsordninger. Får du eksempelvis brug for at hæve penge, så kan du trække så mange kontanter, du har lyst til i den nærmeste pengeautomat. Basisbank har nemlig ingen gebyrer på hævninger. Og skulle du få brug for hjælp, så har internet-banken i dag også en stab af dygtige rådgivere, der altid sidder klar ved mail og telefon til at hjælpe dig med for eksempel at lande det helt perfekte lån eller få oprettet en lønkonto.

Robotlån på Basisbank.dk

Har du brug for penge i en helt ekstrem hurtig fart, så kan Basisbank tilbyde dig et robotlån. Man ser det næsten for sig, hvordan en talende bunke jern kommer forbi og giver dig en sæk penge i hånden. Sådan foregår det naturligvis ikke helt. Med robotlån menes der et lån, hvor en robot vurderer din låneansøgning. Ingen er mere effektiv end en robot, og derfor er denne lånetype den hurtigste, du kan få hos Basisbank. I praksis foregår det ved, at lånet behandles maskinelt. 98 procent af alle ansøgninger kræver nemlig ingen manuel behandling, og derfor er det muligt at give svar tilbage så hurtigt. Mangler der oplysninger på din låneansøgning, bliver en af bankens medarbejdere nødt til at kigge på din ansøgning. Hvis der også er tale om at en kreditvurdering er nødvendig, så går der som regel op til et kvarter, før du får svar på din låneansøgning. Lånet bliver udbetalt hver dag kl. 14.00, så har du søgt om lån inden dette tidsrum, så kan du få pengene på kontoen samme dag, som du søger lånet. Som med bankens andre lån kan du blot underskrive med NemID, og så kører resten af sig selv. Med et robotlån kan du låne fra 3.000 kr. og op til 75.000 kr.

Låneformidlere for Basisbank

Siden starten af årtusindeskiftet har Basisbank udvidet, så de i dag står bag en lang række låneudbydere på det danske lånemarked. Det betyder med andre ord, at du ofte kommer i forbindelse med Basisbank, uden at du tænker nærmere over det. Fælles for låneudbyderne er, at det er Basisbank, der behandler din ansøgning og udbetaler lånet. Her er en række af de låneforetagender, som alle er ejet af Basisbank.

1 Oct 2018